benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Stuur een mail naar contact@werkaandekade.nl

Let's meet

OVER ONS

WAT IS WERK AAN DE KADE?

Wij zijn een project dat gestart is in 2013, vanuit een ondernemersdrift om de lokale jongeren te verbinden aan de ondernemers van hun wijk. Dit blijkt nog steeds een unieke samenwerking te zijn, een samenwerking tussen de lokale ondernemers en de netwerken in het gebied. Wij proberen jongeren te helpen bij het vinden van een geschikte stage/baan. 

 

“Werk aan de Kade” gaat alweer het tiende jaar in. Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op en dit zetten wij dan ook nog graag velen jaren door!

 

 

HOE GAAN WIJ TE WERK?

We starten met een contactmoment, dit kan fysiek zijn op de bezoeklocatie van Werk aan de Kade of online doordat een jongere, docent of begeleider het contactformulier heeft ingevuld op de Werk aan de Kade website.

 

De volgende stap  is het intakemoment. De intake methodiek is persoonlijk, professioneel, gericht op de vraag naar motivatie en vaardigheden en (een begin van) integrale aandacht. Ook wordt aandacht besteed aan belemmerende factoren voor het slagen van de stage en een beter toekomstperspectief.

 

Door de intake wordt duidelijk welke ondernemer geschikt is voor de stagiaire/werkzoekende en wordt er geprobeerd een match te maken. Daarbij wordt gekeken naar leerdoelen, vaardigheden, motivatie en wordt een inschatting gemaakt van de match tussen de ondernemer en de stagiaire/werkzoekende.

Tussentijds wordt er uiteraard vinger aan de pols gehouden door en gecheckt bij zowel ondernemer als stagiaire/werkzoekende.

Indien het om een stage gaat wordt er aan het einde van de stage een evaluatie gepland.

Bij Werk aan de Kade draait alles om de persoonlijke aandacht. We gaan samen met jongeren aan de slag  met hun toekomstperspectief, vandaar dat we het gehele proces nauw betrokken blijven en sturen waar nodig en mogelijk.


ambassadeurs WERK AAN DE KADE

RICHARD

Projectleider

LENNARD

Projectcoördinator

DOMINIQUE

Partner

JERMAINE

Partner

GLUE

Partner

LAURA

Partner

KHALID

Partner


HOE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?


WERK AAN DE KADE BIJ OUDE WESTEN TV